2016-01-13 08:31:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ez a nap kiváló az álmodozásra

Napi horoszkóp január 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Halak jegyébe lépett, ami a Skorpió jegyében álló Marssal együtt nézeteltérésekhez és heves vitákhoz vezethet. Ma nem érdemes sem üzleti ügyeket, sem magánéleti konfliktusokat megbeszélni, mert mindenki túlreagálja a dolgokat.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Szerdán a Hold a Halak jegyében áll, és a többi bolygóval együtt felerősíti a kritikus hajlamait. Legyen ma különösen elővigyázatos, ami a szavait illeti, és ha lehet, tartson a zsebében egy kis hegyikristályt!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold nagyon feszültté teszi ezt a napot. Ha a rossz kedvét szarkazmussal vezeti le, az most rosszul sülhet el, fogja inkább vissza magát! Este tárja ki az ablakokat, szellőztessen, lélegezzen mélyeket, és lazítson!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Rák és a veszélyes csillagok közé áll, így védelmezi önt, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem kell elővigyázatosnak lennie. Ma ne vegyen meg semmit, mert bár azt hiszi, hogy jó vásárt csinál, valójában ócskaságokat sózhatnak a nyakába!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Halak jegyében álló Hold gondolkodásra készteti, de ezzel egy időben megtölti a szívét aggodalommal is. Az Uránusz és a Pluto heves érzelmeket ébresztenek, vigyázzon, nehogy konfliktusokba keveredjen!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Halak jegyében található, most könnyen megeshet, hogy a szavai keményebben csengenek, mint ahogy azt szeretné. Ha úgy érzi, a hangsúllyal túllőtt a célon, kövesse meg az érintetteket!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold hatására felerősödik a kíváncsisága, szeretne belátni a kulisszák mögé, és megérteni, hogy mi zajlik ön körül valójában. Ha a megérzésére hagyatkozik, rendkívül sikeres lehet. Kora délután tartson szünetet, és sétáljon egyet!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ez a nap kiváló álmodozásra, vagy műalkotások tanulmányozására, esetleg baráti beszélgetésekre. Kerülje az alkohol és más bódító szerek használatát, mert ez most különösen veszélyes lehet!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold és a Neptunusz együttállása bonyolulttá és zavarossá teheti a kapcsolatait. Mindez annak köszönhető, hogy nagyon érzékennyé válik mások hangulatára, és a negatív kisugárzású emberek rossz hatással vannak önre.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Halak jegyében áll. „A szerelem vak” mondást most minden egyéb kapcsolatára is igaznak értelmezheti, az idealizmusa ugyanis annyira eluralkodik önön, hogy nem látja meg mások hibáit vagy ügyeskedését.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A mai nap nem alkalmas semmilyen hosszú távú megállapodás vagy szerződés megkötésére. Ha kell, igyon a szokásosnál is több kávét, nehogy annyira álmatag legyen, hogy még önmagáért se tudjon kiállni.

Halak: II. 19. - III. 20.
Az intuíciója rendkívüli mértékben megnő, az idealizmusa úgyszintén. Vigyázzon, nehogy mások félrevezessék vagy becsapják! A mostani tranzit a misztikus dolgokra irányítja a figyelmét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: